3. luukku: “Now in Christmas Red”

Aloita jouluostokset nyt kuun ensimmäisellä impulssiostoksella!

Joulukuu on alkanut ja haluamme saada teidät joulutunnelmiin uudella joulumallistollamme! Tässä on pieni vilaus yhdestä tulevan malliston tuotteista: Protectron X-REDistä.

Vanha tuttu robottipalvelija on saanut uuden kerroksen maalia ja lisää vaihdettavia osia. Vaihdettaviin osiin kuuluu muun muuassa elektroninen jouluvalojen ampuja, käsiosa, joka kääntää keksejä, sekä jouluradiosirpale, joka varustaa robottisi valmiiksi joulun juhlintaan!

Uusi malli tulee tekemään samat asiat kuten vanhakin, kuten valmistaa ruokaa, antaa yleistä apua ja suojelee taloa. Protectron X-RED tulee sisältämään myös uuden vaihtoehtoisen jouluasetuksen. Tämän asetuksen käynnistäminen ohjeistaa robotin automaattisesti palvelemaan juhlasi vieraita ja nostamaan yleistä joulutunnelmaa! Siis mitä odotat? Ennakkotilaa itsellesi Protectron X-RED!

VAROITUS: RobCo-myynnit ja -palvelut ei vastaa tuotteen väärinkäytön tai teknisen vian tuottamista haitoista, kuten palovammoista, radiaatiomyrkytyksestä, henkisistä traumoista, sokeutumisesta, täydellisestä tuhosta tai mahdollisen ylikuumennuksen aiheuttamasta
20 x 20 m:n kokoisesta räjähdyksestä.

Heli Kuutti

p.s. Teksti satirisoi Fallout-pelin fiktiivistä tuotetta Protectronia.