Torkkelin legendaarinen Halloween ehkä kauheampi kuin koskaan!

Näin ykkösvuoden opiskelijana minulla oli ensimmäinen kokemukseni Torkkelin halloweenista. Oli todella hienoa nähdä, miten paljon torkkelilaiset panostavat halloweeniin ja vielä hienompaa päästä kuvaamaan upeita asuja.

Halloween oli huikea lopetus Spirit Weekille, joka oli minulle myös ihan uudenlainen kokemus. Vaikka studiokuvaaminen tuntui aluksi hieman pelottavalta, ihastuin siihen heti kun pääsin kameran taakse.

Tulin paikalle heti ruokatunnin alussa, eikä mennyt viittä minuuttiakaan, kun salissa oli jo aulaan asti ulottuva jono! Toinen toistaan hienompia asuja käveli kameran eteen ikuistettavaksi. Osa torkkeleista oli pukeutunut perinteisempiin kauhutyylisiin halloweenasuihin, ja toisilla taas oli upeita cosplay-asuja. Oli hauska pystyä tunnistamaan myös omia lempihahmojaan.

Kuvaaminen sujui myös hyvin. Olisin voinut jäädä ottamaan kuvia vaikka koko päiväksi, mutta en valitettavasti pystynyt kuvaamaan kuin vähän yli puoli tuntia. En malta odottaa ensi vuoden halloweenia. Toivottavasti uskallan pukeutua silloin itsekin vähän rohkeammin.


TEKSTI Emma Honkasalo
KUVAT Emma Honkasalo, Iida Muurinen ja Ässä Parviainen