Muista sanoa ei!

tossulogoTuntuu upealta olla torkkelilainen, mutta se ei vielä riitä, täytyy tehdä hommia! Mutta kuka sanoikaan, että pitää osata sanoa joskus mielenkiintoisellekin jutulle EI! Kuka, arvaa? Jos et, niin ole sitten arvaamatta.

Tämä oli mielenkiintoinen, omasta innostuksestani lähtöisin oleva idea, tehdä Torkkelille toivottavasti eloisa legti. Mutta se osoittautuikin aika rankaksi. Pääni silti pidin ja sain sen kanssanne aikaiseksi! Yksi iso toive minulla päätoimittajan virassa olisi sinulle, torkkelilainen: Ajattele ensin ennen kuin toimit. Viittaan Matti Sallisen sanomaan (vinkki).

Olen lopen kyllästynyt tietynlaiseen muottiin, jonka mukaan koulu on number one. Ei näin ole, se on elämä, jonka me elämme jokainen omalla hyväksi katsomallamme tavalla.

Mutta muistakaamme kuitenkin yksi asia: meillä ei ole aikaa hukattavaksi! Meillä on maapallomme, joka kärsii, se meidän on pelastettava! Lukekaa arvioni, jonka kirjoitin kuvan perusteella, jonka teki yksi ahkerista toimittajamme Lenita. Hänen upea taidonnäytteensä antoi aivosoluilleni pähkinän kirjoittaa siitä juttu. Nauttikaa!

Kiitos kaikille, jotka jaksoivat kuunnella ainaista muistuttamista siitä, että jokin juttu täytyisi saada valmiiksi mahdollisimman pian. Anteeksi. Ja Kiitos. Te kaikki olette mahtavia, olkaa siitä ylpeitä.

Werner Enbom

päätoimittaja